Tudományos készlet diákoknak - Science4you.hu

Diákoknak

Hogy miért jó a tudományos készlet diákoknak?

science4youHa azt gondolod, hogy már szinte mindent tudsz, akkor a tudományos készlet segítségével ki is próbálhatod a tudásod.  Készítsd el a kísérleteket, magyarázd meg, hogy mi és miért történik. Keress példákat a természetben is a kísérletekben modellezett természeti törvényekre. Ráadásul barátaiddal együtt közösen is kipróbálhatjátok a játékokat.

De lehet, hogy neked még kihívást okoznak a természettudományos tantárgyak! Bármit megtennél, csak ne kelljen fizikát, kémiát, biológiát tanulnod. Van egy jó és egy rossz hírem. A rossz: ezek nélkül nem lehet befejezni semmilyen iskolát sem, de ráadásul ezek a hétköznapi élet részei, ezért fontos tudni az lapokat.

De van egy jó hírem is: a Science4you tudományos készletek segítségével könnyen ismerhetőek a természettudományok alapjai, a kísérletek segítségével ki is próbálhatod őket a gyakorlatban.

A tudományos készlet megvásárolható a webshopban!

Hogy segítsünk megkönnyíteni a döntésed, kérlek regisztrálj a kedvezmények oldalon és az ott kapott kuponnal az első rendelésed díjmentesen, postaköltség nélkül küldjük! Így könnyen, kényelmesen próbálhatod ki a neked legjobban tetsző tudományos készlet játékot!

Tudományos készelt játékok magyarul videóval