MiniLab - Tudományos készlet, saját kristályok alkotásához

A kristálykészítés tudománya tudományos készlet

A kristálykészítés tudománya – tudományos készlet

Hópihe - Science4you tudományos készlet
Hópihe – Science4you tudományos készlet

a környezetismeret , fizika és kémia tárgyak elsajátításához nyújt segítséget. A kísérletek segítségével a gyerekek megismerhetik a halmazállapot-változásokat , ennek a jelenségének az okait és a részletes elméletét. Szó esik az atomokról, kristályokról, kőzetekről, ásványokról.  A szilárd halmazállapotú anyagok kristályszerkezete határozza meg, hogy milyen színűek, milyen a keménységük. Ez a kristályszerkezet nem minden esetben látható, de ennek ellenére egyértelműen meghatározza a kristályt.

361px-Quartz_Saint_Lary_Ariège
Kvarc kristály Science4you tudományos készlet

A kristályok az hétköznapi élet szinte minden terültén előfordulnak, hiszen akár naponta találkozhatunk só és cukorkristályokkal illetve az egyik legérdekesebb kristály a hópihe. Ennek megfelelően vannak puha és kemény kristályok is, mint pl a kvarc kristály ami a föld leggyakrabban előforduló anyaga.

 

 

 

 

A kristálykészítés tudománya
A kristálykészítés tudomány

A Minilab tudományos készlet megvásárolható a webáruházunkban!

 

 

 

 

 

Minilab kristály
Minilab Kristály

A Minilab tudományos készlet segítségével saját színes kristályokat lehet készíteni és óriás kristályokat lehet növeszteni otthon. A kristályokból akár nyakláncdíszt vagy kristálytojást is lehet készíteni otthon saját kezűleg. Miközben a szép és színes tárgyak készülnek a gyerekek játszva sajátíthatják el a kapcsolódó különböző természettudományos információkat és tényeket.

A kristályok egy részéhez varázs és gyógyító erőt tulajdonítanak, de az biztos, hogy nagyon szépek és az elkészített tárgyak lakásdísznek vagy ajándéknak is tökéletesek.

 

A Minilab tudományos készlet megvásárolható a webáruházunkban!

 

Tudományos készelt játékok magyarul videóval