Science4you-Tudományos készlet játék videós bemutatóval

Szülőknek

Science4you a tudományos játékok egyik legjobbika Science4you_logo_250.jpg

Minden szülőnek egyik gondja, hogy miként tudna olyan tudást adni a gyermekének, amelyet hasznosítva jó eredményeket érhet el az életben. Jelenleg az általános iskolai oktatás átalakulóban van, és úgy érezzük , hogy ennek a vesztesei egyértelműen  természet-tudományos oktatás. Folyamatosan csökkenek az óraszámok, tantárgyakat vonnak össze.

A matematika, fizika, kémia, földrajz és biológia oktatás segítségével ismerik meg a gyerekek a világot, amiben élünk. Számtalan olyan gyakorlatias szórakoztató kísérlet van, amelyek segítségével könnyebben megértik a tananyagot, gyorsabban és szívesebben tanulnak , és ennek eredményeként jobb iskolai eredményekre tesznek szert. Nem ígérhetjük meg, hogy aki kipróbálja a Science4you játékokat, mindent tudni fog , de sokkal magabiztosabb lesz a tanórákon. Ezt a tanárok is érezni fogják, ezért jobb jegyek adnak majd. A természettudományos tantárgyak azok, amelyekkel a legirigyeltebb állásokat lehet majd betölteni szerte a világban: programozó, orvos, fogorvos, mérnők stb.

Ráadásul a gyerekek mostanában túl sok időt töltenek a képernyők előtt, akár számítógép-tablet-okostelefonra, akár televízióra gondolunk. Ha már így alakult, akkor ez legyen hasznos. Az általunk forgalmazott játékok részletes 16-32-48 oldalas használati utasítással rendelkeznek. De ezek nem csak használati utasítások, hanem olyan részletes leírások, amik a tudományos magyarázatot is tartalmazzák. Sőt, hogy könnyebb legyen megérteni, a youtube csatornánkra minden játékhoz több videó anyagot is készítettünk, amelyek még jobban segítik a tanulást.  Ezekkel a játékokkal nem csak hasznosabban tölthetik az idejüket, hanem játszva tanulhatják meg az érdekes és egyben mindennapi természettudományos tényeket és ismereteket.

Partnercégünk a science4you, számtalan európai díjat nyert már és 2015-től már magyarul is elérhetőek a játékok.

Ha jót akar a gyermekének most könnyen adhat a kezébe megfelelő alapokat a játékainkkal.  Saját gyerekeinknek is ezt ajánljuk!

Science4you_logo_250.jpg
Science4you logo
Négy International Kft
Négy International logo + Science4you

Tudományos készelt játékok magyarul videóval